Menu
0
02Oct2023
Wat is de beste shampoo voor een gevoelige hoofdhuid?

Wat is de beste shampoo voor een gevoelige hoofdhuid?

De beste shampoo voor de gevoelige hoofdhuid is: een shampoo die daar speciaal voor gemaakt is. Namelijk: een hypoallergene shampoo.

Daarom adviseren wij de zeer zachte shampoos van AT14. Zonder parfum. Zonder cocamidopropyl betaïne. Of welke stoffen dan ook die zorgen voor klachten bij een gevoelige hoofdhuid.

Veel shampoos bevatten namelijk ingrediënten die wel zorgen dat je haar lekker aanvoelt, maar ook je huid kunnen irriteren, uitdrogen en laten jeuken. AT14 dus niet; dat is een shampoo zonder ‘troep’.

In ons assortiment vind je: 

       

Deze milde shampoo's zijn geschikt voor elk haartype. 

Alle AT14 producten zijn écht hypoallergeen

Wat maakt een product ‘hypoallergeen’? Wanneer het minder waarschijnlijk is dat het product, in dit geval shampoo, stoffen bevat die allergische reacties veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor bepaalde allergene stoffen.

  • Zonder parfum
  • Zonder synthetische geurstoffen
  • Zonder kleurstoffen
  • Zonder wolalcoholen
  • Zonder minerale olie
  • Zonder cocamidopropyl betaïne

Zo weet jij zeker dat je met de shampoos je haar kunt wassen, zonder last te krijgen van klachten die bij een gevoelige huid horen (jeuk, uitdroging, schilfers, irritatie, etc.). Oók geschikt bij contactallergie en eczeem.

Hoe gebruik je AT14- shampoo's? 

AT14 Hypoallergene shampoo kun je dagelijks gebruiken (maar dat hoeft natuurlijk niet).

AT14 Anti-roos shampoo gebruik je als kuur van 4 weken: eerst 2 weken 3 maal per week, daarna 2 weken 1 á 2 maal per week. Daarna alleen beperkt gebruiken, ter onderhoud.

Bij de shampoos vind je duidelijke instructies voor het gebruik.

Minder schuim, wél schoon haar

Let op: door het weglaten van de huidirriterende stof cocamidopropyl betaïne schuimt de shampoo minder dan andere shampoos. Natuurlijk zorgt de AT14 shampoo er wél voor dat je haar schoon wordt.

Dus voor de duidelijkheid: AT14-shampoos bieden specifiek hypoallergene verzorging voor mensen met overgevoeligheid/allergie voor bepaalde stoffen.

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.