test banner
Klantenservice

Als u vragen heeft over een product of over uw bestelling vul dan hiernaast uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer: +31 (0)85 773 20 80

Verzenden & Retourneren

Verzendkosten
De order- en verzendkosten bedragen voor verzending in Nederland € 2,40, voor zowel brievenbus- als pakketpost. Voor brievenbuspost naar België rekenen wij € 3,85 verzend- en orderkosten en voor pakketpost € 4,95. Andere landen is op basis van geldende tarieven vanuit Nederland.

Levertermijn en maximale levertijd
Bestellingen die op werkdagen voor 12.00uur worden ontvangen en betaald, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen buiten werkdagen om worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Als u langer dan 10 dagen moet wachten op het bestelde artikel, dan heeft u de mogelijkheid de overeenkomst kosteloos te verbreken. Het eventueel betaalde bedrag wordt dan terugbetaald.

Retourregeling

Dermatologie-winkel.nl is er om u te helpen, niet om u producten te verkopen waar u niets aan heeft. U mag een product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Mits het product ongeopend/ ongebruikt met alle toebehoren, in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd, ontvangt u het aankoopbedrag + verzendkosten terug.

Retourzending
U dient bij een retourzending - ook tijdens de garantieperiode - altijd zelf de verzendkosten voor het terugsturen naar dermatologie-winkel.nl te betalen. Deze verzendkosten ontvangt u niet terug. U kunt het product ook afgeven op ons adres in Heteren.
Als u een product terugstuurt, bent u verantwoordelijk voor het risico van het terugsturen - schade of zoekraken -. Bewaart u daarom altijd uw verzendbewijs of als het een duurder product is, stuurt u het dan aangetekend of verzekerd terug.

Neemt u eerst even contact met ons op voordat u een product retour zendt.
Als u een product wilt terugsturen, neemt u dan eerst even contact op met om onze klantenservice via telnr: 085 773 2080. Wij kunnen u het juiste retouradres geven en tevens weten wij dan dat uw retourzending er aan komt. Dat zorgt ervoor dat de afhandeling en terugbetaling sneller verloopt.
Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag meestal binnen 14 werkdagen retourneren, maar in ieder geval altijd binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »